fbpx
ДОБРЕ ДОШЛИ В
ALMA HOUSE
ДОБРЕ ДОШЛИ В
ALMA HOUSE

Alma House е нова сграда, локализирана в кв. Малинова долина, гр. София, съчетала в себе си модерна и разпознаваема архитектурна визия и функционално вътрешно решение. Състои се от три надземни етажа, един подпокривен етаж и един подземен. Сградата осигурява на живущите необходимия комфорт, уют и уединеност. Предвидено е облагородяване на околната среда и оформяне на персонални дворни пространства към всеки апартамент на първо ниво.

Към всяко жилище е осигурено складово помещение и паркомясто – подземно или надземно. Предвидено е и общо помещение за съхранение на велосипеди, както и външни велостойки за още по-голямо удобство. Общият брой на апартаментите е 25, като всеки един от тях е с благоприятно изложение и рационално разпределение. Жилищата ще са с една или две спални и компактни площи между 40 и 110 кв.м.

Проект ALMA HOUSE е успешно завършен

ALMA HOUSE получи Удостоверение за въвеждане в експлоатация!

 

Поради отличната си локация в един от най-новите и бързо развиващи се Софийски квартали – кв.Малинова долина, сградата е разпродадена. 

 

Качественото изпълнение, надеждността на използваните материали и функционалните разпределения, предоставят на ползвателите ѝ търсените комфорт, сигурност и уют!

За ALMA HOUSE

ГАЛЕРИЯ

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

ПАРКИНГ

Местоположение

Разположение на лесно достъпно и комуникативно място в гр. София, в близост до НСА, заобиколено от множество зелени площи, зони за рекреация и различни по вид активности. Близостта му до ключови пътни връзки, както и до бъдещи метростанции, осигурява на живущите бърз и лесен достъп до всяка точка на града.

Апартаменти

Общият брой на апартаментите е 25, разделени както следва: - Първи етаж - четири тристайни и три двустайни - Втори етаж - четири тристайни и три двустайни - Трети етаж - четири тристайни и три двустайни - Подпокривен етаж - три тристайни и един двустаен

Паркинг

За всеки апартамент са предвидени паркомясто /външно или вътрешно/ и мазе. Светлата етажна височина е 2.60 м. Към всеки етаж се достига чрез монолитна трираменна стълба и асансьор.

Допълнителни удобства:

- велосипедни стойки - общо помещение за съхранение на велосипеди, детски колички и др. - пощенски кутии - кът за отдих - екстериорно осветление

cropped-Untiterled-1-1.png